En velbalanceret og dejlig fyldig Sicilianer lavet på Nero d’Avola druen af producenten Andrero.  Markerne er alle i provinsen Trapani i den vestlige del af Sicilien.  Fra 2017 har Andrero fået denne traditionsrige vin opgraderet til DOP status, men man har produceret denne 2016 vin på helt samme måde som den kommende 2017 årgang vil blive det.  Her er altså tale om en forsmag på den forbedrede Nero d’Avola vin, som vi vil se i – 2017 årgangen.Vinen er lagret først på ståltanke og herefter 6 måneder på eg.  Den har – som gode Sicilianske vine bør have – en intens rød farve med violette refleksioner. Den har en klar aroma af moden frugt og marmelade. Vinen er moden og fuldt drikkeklar, men den vil blive bedre over de kommende 3-4 år.  Smagen er kraftig, rund og fyldig med en langvarig finish. Vinen er meget velegnet til alle grillretter og pastaretter med krydrede saucer, ost og oksekødsretter af enhver art. Her er value for money.