En aften hos dig selv med vinsmagning og anretning:

Nyd en aften i selskab med familie, venner eller kolleger.  Først afholder jeg en vinsmagning med 7 forskellige vine, og derefter kan I spise de skønne italienske antipasti og smagfulde, eksklusive oste, som jeg også leverer.  Du får også en hel flaske rødvin eller hvidvin pr. deltager med i prisen.

Derudover får I lejlighed til at bestille de smagte vine til levering til døren.  Der ydes specialrabat i forbindelse med dette arrangement, og fragten er gratis.

Tilbuddet kan købes indtil 31. december 2019, og arrangementerne kan afholdes indtil 31. marts 2020.

Prisen er kr. 599/ person.  Kan afholdes mandag-fredag kl. 18.  Ring i god tid for at aftale tidspunkt, så du kan afholde arrangementet, når det er bedst for dig.

Thy Whisky, ny Single Malt aftapning (Nr. 11) på vej:

Thy Whisky har netop fået udnævnt aftapning nr. 9, Bøg, til Europas bedste whisky.  Den er for længst udsolgt !  Men der er en ny single malt aftapning på vej, den kommer til at hedde Thy Whisky nr. 11 – Stovt.  Den er en hyldest til danskernes og Thyboernes yndlingsporter, Limfjordsporteren fra Thisted Bryghus – og det er blevet en virkelig god whisky!

Thy Whisky No. 11 Stovt er fremstillet af både de traditionelle lyse og karameliserede malttyper, og lagret på hele tre forskellige fade – Ex-portvin, ex-bourbon og så et finish på fade som tidligere har lagret Limfjordsporter i kældrene på Thisted Bryghus. Det har givet stor smagsprofil, som både rummer bourbon-fadenes sødme, karamelmaltenes dybde og limfjordsporterens lakrids og ristede noter, som giver en lækkert mundfylde og lang dyb eftersmag.

Det forventes at denne aftapning frigives sidst i november 2019.  Prisen forventes også at blive som hidtil, nemlig kr 1000/flaske inkl. moms.  Ordrer modtages nu !  Obs ! Meget få flasker !!