Forrygende kirsebærsauce til Ris Alamanden

Har du ikke smagt denne kirsebærsauce, har du chancen nu !! Det er Danmarks bedste, siger TV2 i deres test af kirsebærsaucer !  300g for kr 70, 600 g for kr. 130.

En aften hos dig selv med vinsmagning og anretning:

Nyd en aften i selskab med familie, venner eller kolleger.  Først afholder jeg en vinsmagning med 7 forskellige vine, og derefter kan I spise de skønne italienske antipasti og smagfulde, eksklusive oste, som jeg også leverer.  Du får også en hel flaske rødvin eller hvidvin pr. deltager med i prisen.

Derudover får I lejlighed til at bestille de smagte vine til levering til døren.  Der ydes specialrabat i forbindelse med dette arrangement, og fragten er gratis.

Tilbuddet kan købes indtil 31. december 2019, og arrangementerne kan afholdes indtil 31. marts 2020.

Prisen er kr. 599/ person.  Kan afholdes mandag-fredag kl. 18.  Ring i god tid for at aftale tidspunkt, så du kan afholde arrangementet, når det er bedst for dig.

Thy Whisky – alt udsolgt

….men hvis du vil skrives op til at blive kontaktet til næste udgivelse, kan du sende mig dit navn, postadresse, e-mail og telefonnummer.  Så hører du fra mig. På denne måde kan du placere din ordre før alle andre.