Den store vinsmagning:

Nyd en aften i selskab med familie, venner eller kolleger og få skønne italienske antipasti og smagfulde, eksklusive oste.  Du får også mulighed for at smage 10 forskellige vine, som er særligt udvalgte til maden.

Tilbuddet gælder kun til 15. august 2019.  Køb inden da og afhold arrangementet frem til 30. november.

Kun kr. 250/ person.  Kan afholdes mandag-fredag kl. 18.

Sommerens bedste Rosé:

Chateau de Barbebelle, Coteax d’Aix, Sydfrankrig:  Normalpris kr 110/fl., nu kun kr 90/fl.  Afhentes efter aftale.

Château Barbebelle er rosé-specialister fra Provence.  De har dedikeret hele 75 % af produktionen til rosévin. Familieejendommen er nu under Brice Herbeaus ledelse 4. generation og ligger i Rognes, ca. 15 km nord-vest for Aix-en-Provence. Her står de godt 40 hektar vinstokke i et terroir med lerholdig sandsten.

Denne elegante ’Cuvée Madeleine’ er fremstillet a druerne Grenache og Syrah, som under temperaturkontrol gennemgår en kort maceration for at opnå den smukke lyse laksefarvede vin. Duft og smag har elementer af granatæble, friske jordbær, modne kirsebær med florale undertoner. Flot intensitet er pakket ind af moden frugt og en tør finish. Fylden balanceres af en forfriskende syre.

Det er oplagt at nyde vinen som aperitif eller glasset i utide, mens det er mindre kendt, at god rosévin som denne også er fantastisk madvin. Prøv den til en fiskesuppe a’la bouillabaisse, til kogte krabber, paella, stegt kylling med grøn salat, til grillet fisk eller til det mere krydrede fjernøstlige køkken.

Årgang 2017 får 4,3 stjerner i Vivino, noget som kun overgår verdens absolut bedste vine.

Ripasso della Valpolicella:

Caterina Zardini Ripasso della Valpolicella Classico Superiore : Kr. 120     v. 6 fl.
Cantina di Negrar: Ripasso della Valpolicella Classico “La Roselle”: Kr. 100   v. 6 fl.
Dal Forno: Valpolicella Classico Sup.: Kr. 575