Billede af Torben Revald

Torben Revald

Salg af kvalitetsvine til private og virksomheder til fornuftige priser - med garanti

Din Vinmand er en nyetableret virksomhed i Nordborg på Als.

Min interesse for vin går helt tilbage til 1979, hvor jeg begyndte at samle vin.  Siden har jeg oparbejdet et solidt kendskab til både europæisk og oversøisk vin. Den seneste tid har jeg arbejdet fuld tid med salg af vin i Jylland og vejledning af kunder i at matche mad og vin.  Herudover har jeg afholdt rigtig mange vinsmagninger, så jeg ved, hvad der er vigtigt for kunderne. Nu er det så blevet tid til at realisere min drøm om min egen vinhandel, så derfor har jeg åbnet ”Din Vinmand”.

Som navnet antyder er jeg DIN PERSONLIGE VINMAND, en vinmand som kan hjælpe dig med flere forskellige aspekter af vin. Jeg hjælper gerne med at finde de helt rigtige vine til dine større eller mindre arrangementer, vinene der passer til din gæstemenu, eller jeg kan hjælpe dig med at finde frem til dine favoritvine. Gennem tæt dialog skaber jeg et klarhed over dine ønsker og behov, hvilket sætter mig i stand til at finde de rigtige vine til dig.

Et vigtigt redskab, til at finde frem til lige netop DINE favoritvine er vinsmagningen.

Hos Din Vinmand, har du derfor mulighed for, at smage på vinene, inden du køber, hvilket langt hen ad vejen forhindrer fejlkøb. Vinsmagningen foregår hos dig, og den er som udgangspunkt uden omkostninger for dig. 

Jeg har personligt udvalgt alle mine vine, så der er i særlig grad lagt vægt på kvalitet og pris frem for et stort sortiment. Vinene kommer fra vingrossister og producenter i flere lande.

Som indehaver af en virksomhed uden andre ansatte og uden fysisk forretning kan jeg holde mine omkostninger nede, hvilket giver dig en lavere pris, end du normalt kan komme ud for at betale. Altså: Vine af høj kvalitet, men til fornuftige priser. 

Alle vine sælges i kasser med 6 flasker med mindre andet er anført